Tisztelt Pénztártag, Kártyabirtokos, Munkavállaló!

A Portál használatához kérjük, jelentkezzen be  a jobb felső sarokban található [Bejelentkezés]   ikonra történő kattintással, vagy amennyiben még nem regisztrált felhasználónk,  regisztráljon  a bal oldalon az ügyintézés menüpont alatt elérhető Regisztráció funkcióval.

Bejelentkezést követően az alábbi funkciókat érheti el:

  • az OTP Egészségpénztár tagjaként megtekintheti egyéni számlájának forgalmát, egyenlegét, személyes adatait, kihasznált adó-visszatérítésre jogosító keretét és elektronikus leveleit,
  • az OTP Nyugdíjpénztár tagjaként megtekintheti egyéni számlája egyenlegét és forgalmát, elektronikus leveleit, nyilvántartott személyes adatait, és módosíthatja elérhetőségeit,
  • az OTP SZÉP kártyáján elérhető egyenlegét, személyes adatait, valamint SZÉP kártyája elvesztése esetén pótkártyát igényelhet, továbbá lehetősége van az OTP SZÉP kártyával történő előleg fizetésére is.
  • az OTP Cafeteria Nyilatkoztató rendszerben választhat a munkáltatója által nyújtott cafeteria elemek közül.

Kérjük, válasszon a legfelső menüsorból, hogy a fenti négy funkció közül melyiket kívánja megtekinteni. Bejelentkezést követően akár az összes funkciót elérheti, amennyiben Ön egyszerre tagja OTP Egészségpénztárnak és OTP Nyugdíjpénztárnak, rendelkezik OTP SZÉP kártyával és a munkáltatója az OTP Cafeteria Nyilatkoztató rendszert használja.

Ahhoz, hogy a különböző funkciókat egy bejelentkezéssel érje el, azonos email címhez kell regisztrálnia azokat. Egy számlát csak egy regisztrációhoz kapcsolhat. A regisztrációk kezeléséhez a bal oldali Tudnivalók menü  Gyakori kérdések pontjában talál segítséget.

template_error_txt