Tisztelt Felhasználó!

OTP SZÉP kártya logo

Az OTP SZÉP kártya egy országszerte több mint 40 ezer turisztikai, vendéglátó és egyéb szabadidős szolgáltatónál felhasználható, kártya formátumú béren kívüli juttatás. OTP Portálok regisztráció után kényelmesen, online intézheti SZÉP-kártyával kapcsolatos ügyeit, így utalhat előleget, megnézheti a részletes tranzakció-történetét, módosíthatja személyes adatait, valamint elveszett kártyája helyett pótkártyát rendelhet.

Regisztráció nélkül is elérhető gyakran használt funkciók:
OTP Egészségpénztár logo

Az egészségpénztár segítségével növelheti rendelkezésre álló forrásait, hiszen a befizetései után adóvisszatérítést vehet igénybe. Az OTP Portálok oldalon a regisztráció után megtekintheti egyéni számlájának egyenlegét, forgalmát, személyes adatait, a kihasználható adó-visszatérítés összegét, elektronikus leveleit, benyújtott orvosi javaslatait, továbbá lekötheti egyenlegét 10%-os adóvisszatérítésért, bejelentheti a Pénztárhoz családtagjait, és kérheti beküldött számlája egy részének kifizetését vagy annak részletekben történő kifizetését is.

Érdekelnek a részletek [weboldal]

Regisztráció nélkül is elérhető gyakran használt funkciók:


Az önkéntes nyugdíjpénztári egyéni számlán felhalmozott megtakarításával megalapozhatja kényelmes nyugdíjas éveit, kiegészítheti az állami nyugdíját. Befizetései után adó-visszatérítést vehet igénybe, mellyel tovább növelheti megtakarítását. OTP Portálok regisztráció után megtekintheti egyéni számlája egyenlegét és forgalmát, a maximális adó-visszatérítés kihasználásához szükséges befizetés nagyságát, elektronikus leveleit, nyilvántartott személyes adatait, valamint módosíthatja elérhetőségeit, portfóliót válthat és kifizetést kezdeményezhet.

Érdekelnek a részletek [weboldal]

Regisztráció nélkül is elérhető gyakran használt funkciók:


Az OTP Cafeteria kártya a bankkártyák elvén működő, öt alszámlát kezelő multifunkciós utalványkártya, amely ötféle juttatási elemet egyetlen kártyán tesz elérhetővé. OTP Portálok regisztráció után megtekintheti egyéni számlájának forgalmát, egyenlegét és lejáró utalványait, valamint hozzátartozói számára társkártyát igényelhet.

Érdekelnek a részletek [weboldal]Az OTP Cafeteria Nyilatkoztató segítségével egyszerűen feloszthatja éves cafeteria keretét a munkáltatója által Önnek biztosított juttatások között. A rendszer figyeli és számolja Ön helyett a rendelkezésre álló keretösszeget, figyelembe véve a juttatásokra vonatkozó adózási szabályokat. A nyilatkoztató könnyen kezelhető, és bárhonnan elérhető, csak internet-kapcsolat kell a használatához.
 

template_error_txt
template-text
template-text