Figyelem!! A portál teljes körű használatához jelentkezzen be!!

Adatkezelési tájékoztató

A Portálon történő regisztráció alkalmával a magánszemély az e-mail cím, az adóazonosító jel, a születési dátum, bejelentkezéskor pedig az e-mail címmegadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltatók (OTP Egészségpénztár / OTP Nyugdíjpénztár / OTP Pénztárszolgáltató Zrt.) a Portálon elérhető elektronikus szolgáltatásokat nyújthassák és ezzel összefüggésben fentebb felsorolt megadott személyes adatait kezelhessék, és a Portált üzemeltető OTP Pénztárszolgáltató Zrt. mint adatfeldolgozó ezen személyes adatokhoz hozzáférjen.

A Portálon történő bejelentkezés alkalmával a felhasználó név és jelszó megadásával a munkáltatói tagi, szolgáltatói kapcsolattartó illetve tagszervező természetes személy vagy kapcsolattartó hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltatók (OTP Egészségpénztár / OTP Nyugdíjpénztár / OTP Pénztárszolgáltató Zrt.) a Portálon elérhető elektronikus szolgáltatásokat nyújthassák és ezzel összefüggésben korábban megadott személyes adatait kezelhessék, és a Portált az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. mint adatfeldolgozó üzemeltesse.

A Portálon, mint közös felületet jelentő honlapon az OTP Egészségpénztár, az OTP Önkéntes Nyugdíjpénztár és az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. hasonló szolgáltatásai – nyugdíjpénztári funkciók, OTP SZÉP kártyafunkciók, OTP Cafeteria nyilatkoztató - is elérhetőek, a pénztártag / kártyabirtokos / nyilatkozó a regisztrálással / bejelentkezéssel egy felületen – amennyiben érvényes jogviszonya áll fenn – el tudja érni a fent nevezett szervezetek elektronikus szolgáltatási funkcióit.

OTP Egészségpénztár Adatkezelési Tájékoztatója

OTP Nyugdíjpénztár 2018. május 25-től hatályos Adatkezelési Tájékoztatója

OTP Nyugdíjpénztár
Adatkezelési Tájékoztatója

OTP SZÉP kártya Adatkezelési Tájékoztatója

Tájékoztatás az OTP Portálokon használt sütikről